In het programma 5 Uur Live op RTL 4 ontdekt foodblogger van het jaar ‘16-’17 Janneke de Zeeuw mooie kookboeken. Op 25, 26 en 28 maart verkent zij samen met ‘onze’ Miss Beanie het kookboek Oogstkoken. 

Amuse

In de eerste aflevering, op 25 maart, serveert Miss Beanie een heerlijke amuse van gefermenteerde appel en knolselderij. Wil je het recept zelf een keer proberen? Dat kan, het recept kun je hier vinden. Ben je benieuwd hoe je appelschijfjes fermenteert? Dat beschrijft Miss Beanie in dit artikel.

De tuin in

Op 26 maart neemt Miss Beanie Janneke mee de moestuin in en plukken ze samen kruiden en sla die ze voor het laatste item gaan gebruiken. Want op 28 maart kun je zien hoe Miss Beanie de moestuinsalade uit het kookboek Oogstkoken maakt.

Het programma 5 Uur Live kun je zien op RTL vier om 17.00 uur.

Als voorproefje hieronder wat foto’s achter de schermen.
(De tekst gaat verder onder de foto’s)

Miss Beanie oogstkoken 5 uur live Miss Beanie oogstkoken 5 uur live Miss Beanie oogstkoken 5 uur live Miss Beanie oogstkoken 5 uur live

Pure smaken van het seizoen

Het boek Oogstkoken is ontstaan door de lekkerste moestuin recepten uit het archief van het blad Seasons te bundelen. Het staat dus boordevol eenvoudig te maken, verrukkelijke recepten met de pure smaken van het seizoen. Ben je benieuwd? Hier kun je het boek bestellen.

Seasons_Kookboek_2018_

Meer Miss Beanie?

Kijk dan op haar websiteFacebook en Instagram.

Lees ook:

Salade met Oost-Indische kers, paprika en geitenkaas

Rijstsalade met bosvruchten en geitenkaas

Knolselderijsteaks: recept van Miss Beanie

Schrijf een reactie