Alleen al door de indrukwekkende locatie is Restaurant De Kas in Amsterdam-Oost een bezoekje waard. Vanuit het kassencomplex van de voormalige Amsterdamse Stadskwekerij geniet je van een heerlijke maaltijd, gemaakt van streekproducten en eigen oogst. Wij zijn fan! 

Divers menu

Het 8 meter hoge glazen restaurant heeft 140 zitplaatsen waar je fijn kunt lunchen of dineren. Daarnaast beschikt het over een aparte Tuinzaal waar besloten bijeenkomsten worden georganiseerd. Je zou hier elke dag een ander gerecht kunnen proberen, want het menu wisselt dagelijks en wordt aangepast aan het seizoen, de oogst en beschikbare streekproducten.

Eigen oogst

Restaurant De Kas heeft eigen kweekkassen en een tuin bij het restaurant. Zo kun je vanaf je tafeltje zien wat er allemaal geteeld wordt. Daarnaast heeft het een groot stuk akker, gelegen in de Beemster Polder waar verschillende seizoensgroenten worden geteeld. Allemaal voor verse en smaakvolle gerechten.

Restaurant De Kas

Locatie De Kas

Dat het restaurant zich in een enorme kweekkas bevindt, is natuurlijk al geweldig. Maar bijna net zo vrolijk worden wij van de locatie: midden in Park Frankendael. Geniet dus tijdens het eten van het fijne groene uitzicht en maak na het eten een wandeling door het park. Deze hele ervaring kan bijna niet groener!

Restaurant De Kas

Adres: Kamerlingh Onneslaan 3, 1097 DE Amsterdam.
Beeld: Restaurant De Kas

Lees meer over Restaurant De Kas

Lees ook:

Hotspot: Herberg Boschoord 
Nieuwe groene hotspot: HOPP Amsterdam 
Hotspot: 3 restaurants met eigen moestuin

Schrijf een reactie