By Lima in Haarlem beschikt over alle ingrediënten voor een heerlijke  hotspot. Je vindt er verrukkelijk eten gemaakt van gezonde en verse producten, heerlijke koffie én een fijne sfeer waardoor  je de hele middag wilt blijven hangen. Ja, by Lima is zo’n hotspot die je liever voor jezelf houdt. 

Al ruim 3 jaar lang weten de eigenaren Diantha en Bruno van by Lima een populaire hotspot in Haarlem te runnen. Bekend en onbekend publiek stapt regelmatig binnen voor ontbijt, lunch, borrel of zoete lekkernijen. Elke dag van acht uur ’s ochtends tot zes uur ’s avonds kun je er terecht. Alleen op zondag beginnen ze een uurtje later.

Gezonde producten

Bij by Lima zijn ze ervan overtuigd dat een gezonde en duurzame levensstijl het leven een stuk mooier maakt. Dat is ook terug te zien in hun producten. Ze werken met zoveel mogelijk biologische seizoensproducten van lokale leveranciers en ook proberen ze zoveel mogelijk E-nummers en geraffineerde suikers te vermijden. Ook verbouwen ze op een eigen stukje land zelf een aantal groentes.  Niet verkeerd als je het ons vraagt. Dit resulteert in heerlijke recepten zoals een broodje met warm gerookte zalm afgemaakt met quinoa, boontjes en kruiden roomkaas of blueberry pancakes met mangosaus. lekker!

by Lima

Vegan, Vegetarisch en glutenvrij

Eet je vegan, vegetarisch en/of glutenvrij? Dan is by Lima ook een erg geschikte hotspot voor jou. Op hun menukaart geven de letters V, VG en GV aan of een gerecht vegan, vegetarisch of glutenvrij is. Zo weet je precies wat je te eten krijgt en hoef je niet alle ingrediënten uit te pluizen. Handig!

By Lima collectie

Als je by Lima betreedt, zie je gelijk dat ze niet alleen verstand hebben van lekker eten. Ook de inrichting is tiptop in orde. Schattige kussentjes met oubollige en vintage patroontjes sieren de meubels en in ieder hoekje vind je wel een geinig accessoire. Nog leuker is het dat je verschillende ‘vintage vondsten’ en stationary items kunt kopen op hun website. Een leuke manier waarop ze vintage items een tweede thuis geven.
by Lima

Wil je meer informatie over de hotspot by Lima? Neem dan snel een kijkje op hun website: ww.by-lima.nl
Adres: Zijlstraat 65, 2011 TL Haarlem
Beeld: by Lima

Lees ook:

Hotspot: Restaurant De Kas
Hotspot: Herberg Boschoord 
Hotspot: Zuidpark Amsterdam

Schrijf een reactie