Bij Healthy Food Bar Suuskes in Breda moet je zeker een kijkje gaan nemen als je van gezond eten houdt. Met de meest verse en biologische producten worden er gezonde en smakelijke gerechten gemaakt. Wij zijn fan en vertellen je alles over deze leuke hotspot. 

Bezoek deze hotspot voor een gezond ontbijtje, gevarieerde lunch of verantwoord baksel. Ook de koffie is er niet mis. Ze serveren onder andere een flat white, cappuccino, lungo macchiato of babyccino . Wil je er lekker een middagje blijven hangen? Het interieur is gezellig en huiselijk. Goed vertoeven dus!

Gezonde gerechten

Bij Food Bar Suuskes kun je alles krijgen op het gebied van een gezonde voeding of levensstijl. Zo serveren ze koolhydraat-arme gerechten, gerechten met natuurlijke suikers welke vitamines en mineralen bevatten en veganistische gerechten. Lekker! Op hun gevarieerde menukaart staat onder andere een vegan smoothie bowl, hippe acai bowl, smakelijke tosti mediterranee en heerlijk broodje hummus.

Healthy Food Bar Suuskes

Goede prijzen

Een ander voordeel van Food Bar Suuskes is de goede prijs van een gerecht. Zoals ze zelf zeggen: ‘Een lunchroom waar je gezond kunt eten, guilt-free kan snacken en kan genieten van een lekker drankje waarbij het idee ‘gezond-eten-hoeft-niet-duur-te-zijn’ opgaat.’ Dat is altijd een pluspunt toch? Je kunt er bijvoorbeeld al een smoothie bowl bestellen voor € 5,25 of een boterham met hummus avocado en gegrilde paprika voor €6,25. Niet verkeerd vinden wij.

Adres Healthy Food Bar Suuskes

Deze leuke hotspot kun je vinden op de Lange Brugstraat 25, 4811WP Breda. Ze zijn elke dag van de week geopend. Op maandag, woensdag en zondag tot 17.30 en op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag tot 18.00. Wil je graag meer informatie over Healthy Food Bar Suuskes? Bekijk dan even hun website: www.suuskeslunchroom.nl

Beeld: Healthy Food Bar Suuskes 

Lees ook:

Leuke hotspot: by Lima in Haarlem 
Fijne hotspot: DeDAKKAS in Haarlem
Nieuwe groene hotspot: HOPP in Amsterdam 

Schrijf een reactie