Zin in een worteltaart, smoothie of preisoep gemaakt van verse oogst? Of ben je benieuwd naar het grootste Urban Farming Roof van Europa? Breng dan eens een bezoekje aan Zuidpark Amsterdam. Wij zijn fan en delen graag deze groene hotspot met jullie!

Zuidpark Amsterdam bevindt zich niet in hartje Amsterdam maar in de Amstel Business Park-omgeving. Voor mensen die rondom werken is het dan ook een fijne plek om tijdens de lunchpauze te vertoeven. Maar ook als je er niet in de buurt bent, is het een erg fijn plekje om eens heen te gaan. Je kunt bij Brasserie PARK terecht voor huisgemaakt gebak, goede koffie, excellente hamburgers en meer. Erg leuk vinden wij!

Wisselende kaart

Ben je van plan een bezoekje te brengen aan Brasserie PARK in Zuidpark Amsterdam? Verwacht niet elke week dezelfde menukaart want deze wisselt regelmatig. In hun gerechten verwerken ze seizoensgebonden producten van de oogst van hun eigen dak. Alles is dus heerlijk vers en goed van smaak. Daar worden wij nou vrolijk van. Naast een heerlijke lunch of diner kun je er ook terecht voor versgeperste smoothies, een authentieke Chai Tea Latte of gewoon een heerlijk vers croissantje.

Zuidpark Amsterdam

Urban Farming Roof

Bijzonder en uniek kun je het Urban Farming Roof van Zuidpark Amsterdam wel noemen. Het is het grootste Urban Farming Roof van Europa met een oppervlakte van 3.000 vierkante meter. Naast de grote moestuin kun je op het dak fijn lunchen, een kleine verfrissende wandeling maken, ontspanning of een evenement of vergadering bijwonen.

Locatie: Spaklerweg 50 – 52, 1114 AE Amsterdam
Beeld: Zuidpark Amsterdam

Lees ook:

Hotspot: Herberg Boschoord 
Moestuindagboek Nikki: rokjesdag en slakkenleger
Hotspots: 3 restaurants met eigen moestuin

 

 

Schrijf een reactie