Het dakterras van Hotel Casa is volledig vernieuwd. Hiervoor was dit al een fijn plekje, want je zit hier volledig uit de wind en dat is bijzonder voor een terras op 30 meter hoog! Het vernieuwde dakterras gaat vanaf nu verder als HOPP Amsterdam. 

Vers, verser, verst

HOPP Amsterdam is misschien wel het groenste dakterras wat je in Amsterdam kunt vinden. Kijk uit over de bruisende stad en geniet van gerechten met verse ingrediënten die de kok voor je uit hun eigen tuin plukt.  Ontsnap uit de drukte van de stad en waan je jezelf in een oase van groen.  Dit hippe dakterras is iedere droge dag geopend van 10.00 – 23.00 uur.

hopp amsterdam

Priegelen met plantjes

Zet 5 september maar vast in je agenda, want dan kun je bij HOPP je eigen gesloten terrarium maken, met terrariumspecialist Malou Wüstefeld van Studio Wüst! Hoe werkt fotosynthese en de waterkringloop, hoe bouw je een goede bodem op en hoe ga je er mee om? Malou leert je stap voor stap hoe je de flora van een tropisch natuurgebied in een gesloten terrarium creëert. Kortom, alle essentials voor een mooi en gezond tropisch klimaat in glas. Bekijk meer evenementen in de agenda van HOPP..

HOPP Amsterdam, Eerste Ringdijkerstraat 4, 1097 BC Amsterdam

Lees ook…

Hotspots: 3 restaurants met eigen moestuin
Pittige pasta met peterselie, garnalen en citroen
Knolselderijsteaks: recept van Miss Beanie

Schrijf een reactie