Met dit weer is een koel drankje een heerlijk tussendoortje. Heb je de zomerframboos in je moestuin staan? Dan gebruik je die, samen met wat munt, om deze heerlijke ijsthee te maken. Ziet er nog leuk uit ook.

Maak het ’s ochtends vroeg en zet het in de koelkast om af te koelen zodat je een heerlijke verfrisser hebt tussen de middag.

Chai ijsthee

Chai ijsthee

Voor 4 grote glazen | 10 minuten & vriezen en afkoelen

Ingrediënten

125 milliliter melk
2 zakjes chai thee
suiker, honing of ander zoetmiddel
frambozen
4 takjes munt

Bereiding

  •  Giet de melk in een ijsblokjesvorm en zet in de vriezer.
  • Zet een grote pot chai-thee en laat helemaal afkoelen in de koelkast.
  • Breng op smaak met een zoetmiddel naar keuze.
  • Serveer de chai met ijsklontjes, frambozen en takjes munt.

TEKST: RENATE WILMS  | FOTOGRAFIE ERIC VAN LOKVEN |  STYLING JET KRINGS | RECEPTEN DOSIA BREWER  | BEREIDING YVONNE JIMMINK

Schrijf een reactie