• Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
Oogstkoken Oogstkoken
  • Home
  • Moestuinieren
  • Koken
    • Voorgerecht
    • Hoofdgerecht
    • Bijgerecht
    • Nagerecht
  • Conserveren
  • Hotspots
  • Agenda
In

vegan amuse gefermenteerde appel knolselderij hazelnoot

amuse

Miss Beanie besloot te experimenteren met haar appeloogst. Ze fermenteerde een deel en maakte hier een heerlijke amuse van met knolselderij en hazelnoot.

Gerelateerde artikelen

Recept smoothiebowl bietjes

Start je dag met kleur met deze feestelijke bietensmoothie

5 september 2020
bloemkool smoothiebowl

Ooit geprobeerd: bloemkool in je smoothie?

31 augustus 2020
empanada's

Om met je handen van te smullen : empanada’s

5 december 2019

Schrijf een reactie Annuleer uw antwoord

  • Nieuwe oogst
    • Recept smoothiebowl bietjes
      Start je dag met kleur met deze feestelijke bietensmoothie
      Koken
    • bloemkool smoothiebowl
      Ooit geprobeerd: bloemkool in je smoothie?
      Ontbijt
    • empanada's
      Om met je handen van te smullen : empanada’s
      Bijgerecht
    • gierstburger
      Ook voor vleeseters: een gierstburger met walnoot
      Bijgerecht
  • Bekijk categorie
    • Agenda
    • Conserveren
    • Hotspots
    • Koken
      • Bijgerecht
      • Drankjes
      • Hoofdgerecht
      • Nagerecht
      • Ontbijt
      • Voorgerecht
    • Moestuinieren
  • Nu te koop
  • Zoek op Oogstkoken.nl
  • Over ons

    De lekkerste recepten van het land, blogs en vlogs van moestuinierders, praktische how-to video’s, de fijnste biologische restaurants, handige groen-adressen, tips & trucs. Op Oogstkoken.nl vind je alles over moestuinieren, koken uit de tuin en conserveren.

  • Over ons

    Redactie
    Advertentievoorwaarden
    Privacy beleid
    Cookie informatie
    Gebruiksvoorwaarden
    Spelvoorwaarden
    Contact

  • Populairste berichten
    • Recept smoothiebowl bietjes
      Start je dag met kleur met deze feestelijke bietensmoothie
      Koken
    • bloemkool smoothiebowl
      Ooit geprobeerd: bloemkool in je smoothie?
      Ontbijt
    • empanada's
      Om met je handen van te smullen : empanada’s
      Bijgerecht

© 2018 - Newskoolmedia

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
Oogstkoken
  • Home
  • Moestuinieren
  • Koken
    • Voorgerecht
    • Hoofdgerecht
    • Bijgerecht
    • Nagerecht
  • Conserveren
  • Hotspots
  • Agenda